Algemene voorwaarden

Betalingswijze

Betalingen gebeuren via bankoverschrijving op rekening BE19 0017 9906 9912 van Greet Vandecauter. Tenzij anders overeen gekomen levert Hetbezigebijtje uitsluitend na betaling van je bestelling op bovenvermeld rekeningsnummer. Uw bestelling kan ook afgehaald worden in de winkel, Serpentstraat 9 in Gent.

Levering

Hetbezigebijtje streeft ernaar om uw bestelling binnen de 3 weken na ontvangst van de betaling naar u te verzenden. Verder kan Hetbezigebijtje niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van uw bestelling tijdens de verzending.Verzending van de artikelen is op risico van de klant. Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen, een betaling of verzending dan kunt u die stellen via het volgende e-mail adres: greet.vandecauter@telenet.be

Garantie

Hetbezigebijtje staat garant voor de kwaliteit van elk artikel. Kleuren [op de website] kunnen enigszins afwijken van de originele.

Privacy

Alle klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Nooit worden de klantgegevens ter beschikking van derden gesteld.

Copyright

Het copyright op de website, teksten, foto`s en andere uitingen is voorbehouden aan Hetbezigebijtje. Anderen mogen er alleen met toestemming van Hetbezigebijtje gebruik van maken.